Dezinfecție, dezinsecție și deratizare

Untitled-3-min

Dezinfecție, dezinsecție și deratizare

PIEȚE PREST S.A. oferă servicii profesionale de înalta calitate in domeniul DDD ( Deratizare – Dezinsecție - Dezinfecție). Obiectul principal de activitate al firmei este execuția lucrărilor de DDD – Deratizare, Dezinsecție si Dezinfecție.

Pe timpul pandemiei societatea noastră la solicitarea primăriei, a efectuat servicii dezinfecție măsuri de precauție pentru a preveni și diminua răspândirea potențială a infecției SARS-CoV-2 în, instituțiile de învățământ, scări de bloc.

Noi suntem soluția dvs. in combaterea dăunătorilor – rozătoare, insecte târâtoare, insecte zburătoare, etc. De asemenea suntem calificați in îndepărtarea bacteriilor si a sporilor.

Precauți si responsabili pentru a satisface nevoile clienților. Serviciile oferite, prin responsabilitate, promptitudine si capacitatea de a rezolva diferite probleme.

Avem experiența necesara in domeniul deratizării, dezinfecției, dezinsecției pentru a va scăpa de: insecte, rozătoare, viruși sau bacterii.

Oricare ar fi problema dvs., vă putem ajuta să găsiți cea mai potrivită soluție.

Suntem atenți si asiguram ca nici una din intervențiile noastre nu se transforme într-un alt pericol, utilizând substanțe toxice.

Suntem acreditații oficial pentru astfel de intervenții, lucram in condiții de maxima siguranța.

De a oferi clienților noștri servicii de cea mai buna calitate la tarife rezonabile. Folosim substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

Dispunem de personal calificat. Dacă aveți o problemă, contactați-ne pentru un control eficient, și nu numai.

O lucrare de dezinsecție sau deratizare are preturi variate, in funcție de mai mulți indicatori. Așadar, daca doriți sa aflați un preț deratizare sau un preț dezinsecție corect, va rugam sa ne contactați.